OSLogo

Boekhouding

Veel ZZP'ers en kleinere bedrijven lopen er tegenaan... de administratie. Een Accountant is vaak erg duur en bij de grote administratiekantoren is weinig aandacht voor de startende of kleinere bedrijven, daarom hebben wij contacten en overeenkomsten met boekhouders, belastingadviseurs en accountants. Dit stelt ons in staat uw administratie tegen een aantrekkelijk tarief, van u over te nemen. U betaalt immers niet voor diensten die u niet nodig heeft.

Buiten dat het voeren van uw administratie een verplichting is voor de Belastingdienst, levert een goede administratie u echter ook een enorme hoeveelheid informatie op over uw bedrijf. Hierdoor houdt u overzicht, kunt u ontwikkelingen signaleren en bijsturen en of beslissingen nemen die uw bedrijf ten goede komen.
Zo geeft een goede administratie bijvoorbeeld inzicht in de kosten van uw bedrijf, hoe deze kosten zich verhouden tot de omzet en de winst en de prijs die u rekent voor uw product, of uw klanten tijdig betalen. Ook kan het inzicht geven in goed lopende producten en diensten en minder goed lopende, daardoor kunt u op basis van uw administratie beslissingen nemen over het al dan niet blijven aanbieden van een product dat minder goed loopt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Kortom, onze mensen halen het onderste voor u uit de kan, uw boekhouding volgens alle regels gevoerd en wij bieden u goede begeleiding maar dan tegen een aantrekkelijk tarief.

Overigens kunt u ook als u een achterstand heeft opgelopen in uw administratie of bij de aangiftes u bij ons terecht!
Wij zorgen dat uw administratie snel weer op de rit staat!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op, of bel met telefoonnummer
075 - 202 17 67.

 

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram