OSLogo

Consultancy Advies Bureau en Projectenbureau

Optimum Services heeft een dynamisch Consultancy Advies- en projectenbureau. Wij bieden u de optimale ondersteuning voor uw organisatie op het gebied van:

Natuurlijk gaat het goed met uw organisatie, maar ook u komt wel eens problemen tegen als het gaat om het bijhouden van interne en externe veranderingen. U komt uiteindelijk tijd tekort en kan dan wel wat ondersteuning gebruiken. Daar is Optimum Services het juiste Consultancy/ Projectenbureau voor. Wij halen voor u druk van de ketel en begeleiden uw project van het begin tot het eind.

Doordat elke organisatie anders is, gaan wij van te voren met u een gesprek aan en geven u direct al wat advies. Na het gesprek maken wij een stappenplan op maat, die naar uw wens is. Vervolgens gaan wij volgens het plan van aanpak met uw organisatie en medewerkers aan de slag om te zorgen voor een verbluffend resultaat.

Op deze manier kunt u bij ons werkzaamheden uit besteden die zeer professioneel worden behandeld en afgehandeld. Zo nodig werken wij samen met uw medewerkers om de werkprocessen zo in te richten dat uw organisatie op tijd kan inspelen op de dynamiek van de omgeving waarin zij zich bevindt.

Om alles in het kort samen te vatten:

Optimum Services Consultancy Advies- en Projectenbureau biedt u de mogelijkheid om werkzaamheden en ondersteuning te creëren voor Administratie en Financiën, Commerciële activiteiten, Organisatie van evenementen en vergaderingen, Personeelszaken en Organisatie voor bijvoorbeeld het opzetten van een nieuwe vestiging. Wij kunnen dit bieden dankzij de ervaring, expertise, professionaliteit en uitstekende service.

Enkele aangenomen en lopende projecten:

Heeft uw bedrijf of organisatie ondersteuning nodig of wilt u meer informatie? Aarzelt u niet en pak de telefoon
075 - 202 17 67 of neem contact met ons op via het contact formulier, voor een vrijblijvende afspraak.

  Naam Bedrijf (verplicht):

  Naam Contactpersoon (verplicht):

  Uw Email (verplicht):

  Telefoonnummer (verplicht):

  Website, indien aanwezig:

  Beschrijving Project (verplicht):

  Gewenste Startdatum (verplicht):

  Projectduur (verplicht):

  [recaptcha]

  I.v.m. de vernieuwde telecomwet vragen wij toestemming u te mogen benaderen,
  u geeft toestemming door het hokje aan te vinken:

  menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram