OSLogo

Freelance

Optimum Services heeft de beste Freelancers voor u. U heeft een helpende hand nodig en wil daar het liefste een freelancer voor hebben? Bij Optimum Services kan dat. Wij verzorgen voor u de beste freelancers die beschikken over ervaring en kennis en zo uw bedrijf kunnen helpen met verschillende werkzaamheden. Freelancers hebben vaak een VAR-verklaring, zodat u ervan verzekerd bent dat u achteraf niet opdraait voor onvoorziene kosten. De freelancers die wij uit besteden, zijn harde werkers met een verzekerde kennis van hun vak.

Neem contact met ons op door middel van het telefoonnummer
075 - 202 17 67 of vul het contact formulier voor opdrachtgevers in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een gesprek.

Tijdens dit gesprek krijgt u meer informatie over ons en kunt u bij ons aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte freelancer en brengen u met hem of haar in contact.

Klik hier voor het contact formulier voor de opdrachtgevers.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram