OSLogo

Payrolling

Optimum Services biedt u ook de mogelijkheid tot Payrolling. Bij payrolling geeft u als bedrijf het werkgeverschap uit handen en komt het personeel bij ons in dienst. Hierdoor ontdoet u zich van specialistische juridische en administratieve aangelegenheden zoals salarisadministratie, afdracht van sociale premies en pensioenregelingen.

Op het moment dat u de payrolling door ons laat doen is het voor u als opdrachtgever belangrijk om te weten dat u, als opdrachtgever de belangrijke kernzaken nog steeds zelf blijft bepalen. Dat houdt in dat zelf bepaald welke werknemer u aanneemt, net zoals dat u zelf de hoogte van het salaris bepaald en zelf de functioneringsgesprekken voert. Eigenlijk alles wat met de interne zaken van het bedrijf te maken heeft houdt u in eigen beheer, op de werkvloer verandert er dus niks.

Payrolling is een opkomend fenomeen in Nederland. Zo is payrollen niet alleen voor uw vaste personeel maar ook voor freelancers, die geen VAR verklaring hebben of kunnen krijgen, uitermate geschikt. Wij, Optimum Services, nemen jou als freelancer in dienst en verzorgen dan de facturatie aan de opdrachtgever en de salarisadministratie.

De voordelen van payrolling zijn voor u:

Voor wie is het interessant om met payrolling te werken?
Voor iedere organisatie die met personeel werkt. Of het nu gaat om kortlopende projecten of om projecten voor langere termijn, payrolling blijft interessant. Door de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter in te kopen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op, of bel met telefoonnummer 075 - 202 17 67.

 

 menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram