360 graden feedback

Wat meet de test
Voor deze competentietest geeft de testnemer een aantal personen op van wij hij of zij feedback wil ontvangen. Deze feedbackgevers, meestal collega’s, medewerkers of kennissen, beoordelen de testnemer op 16 fundamentele competenties. Zo krijgt u vanuit verschillende invalshoeken informatie over uw gedrag en de indruk die u bij anderen wekt. Deze 360 graden feedback test geeft de testnemer inzicht in zijn of haar functioneren en onmisbare input over hoe u bij anderen overkomt.

Kenmerken

  • Meting op 16 fundamentele competenties
  • Scoring ten opzichte van gemiddelde van feedbackgevers en van de Nederlandse beroepsbevolking
  • Vaste prijs per afname ongeacht het aantal feedbackgevers
  • Geeft snel en betrouwbaar inzicht in zelfbeoordeling en oordeel van anderen

Samenstelling
De volgende competenties worden gemeten: Opmerken, Initiatief nemen, Analyseren, Beslissen, Creƫren, Plannen en organiseren, Volhouden, Flexibel reageren, Functioneren onder spanning, Mondeling communiceren, Schriftelijk communiceren, Helpen, Netwerken, Controleren, Leidinggeven, Zelfsturing en -ontwikkeling.

Waar kan deze test voor gebruikt worden?
Deze 360 graden feedback wordt vaak gebruikt bij loopbaanbegeleiding, ontwikkelassessments, bij het maken van een beroepskeuze en bij re-integratie.