Sales Test

Wat meet de test
In onderzoeken zijn de 7 kenmerken van succesvolle marketing en sales professionals benoemd. Deze sales test vergelijkt uw persoonlijke kenmerken met die van de professionals om na te gaan of een soortgelijke functie voor u geschikt zal zijn.

Kenmerken

  • Wetenschap en praktijkkennis gecombineerd
  • Normgroep van uitsluitende sales en marketing professionals
  • Korte, krachtige indicator voor kans op succes
  • Heldere rapportage

Samenstelling

De test meet zeven schalen plus een speciale profielscore; De zeven schalen zijn prudentie, probleem oplossend vermogen, netwerkend ondernemen, ambitie en prestatiegerichtheid, autonoom en eigenzinnig, zelfkennis en zelfverzekerd en assertief. Een profielscore wordt gegeven op een schaal voor ondernemende sales professional.

Waar kunt u de test voor gebruiken?
Deze sales test wordt onder andere ingezet bij loopbaanbegeleiding, toetsing van upward mobility, als assessment, binnen werving- en selectie voor sales en marketing functies, etc