OSLogo

Marktonderzoek

Wij bieden u de mogelijkheid om online marktonderzoek, klanttevredenheids- en medewerker tevredenheidsonderzoek te laten uitvoeren.

Online marktonderzoek al vanaf € 1,- per dag!”

 

Online Marktonderzoek,

Bij het online marktonderzoek kunt u als klant zelf de vragen opmaken of laten opstellen en het is mogelijk om uw eigen logo op het onderzoek te plaatsen. Levert u zelf het email adressenbestand aan dan kunt u al een marktonderzoek opzetten voor maar € 1,- per dag!
Wilt u het marktonderzoek voorzien van uw eigen logo, dan kost het u nog maar € 1,17 per dag!
Voor dit bedrag kunt u zoveel onderzoeken uitvoeren als u wenst, het is dan ook mogelijk om dan een klanttevredenheids- of medewerker tevredenheidsonderzoek op te starten.

 

Klanttevredenheidsonderzoek,

Om erachter te komen of uw klanten tevreden zijn over uw diensten en services kunt u een onderzoek op starten. Dit kan op verschillende manieren worden gemeten door middel van een online onderzoek. U kunt uw onderzoek extra aantrekkelijk maken door er een actie aan te hangen als 'vul in en maak kans op...'. Het is ook mogelijk om mystery shops uit te laten voeren, waarbij u aangeeft wat u wil weten.
Heeft u een webshop?

Speciaal voor webshops hebben wij verdere mogelijkheden, waardoor de verschillende facetten van de business onderzocht kunnen worden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

 

Medewerker tevredenheidsonderzoek,

Soms is het handig om te weten of uw medewerkers naar tevredenheid hun werk uitvoeren. Hiervoor kunt u een onderzoek in laten stellen. Het onderzoek welke wij verrichten, voeren wij online uit.

 

Al onze onderzoeken zijn erop gericht dat u een duidelijker inzicht krijgt van wat uw klant wil en wat ze verwachten. Hierdoor kunt u uw inkoop en serviceniveau verbeteren of verhogen, om zo uw omzet te vergroten.

Heeft u interesse in een van onze onderzoeken, of wilt u meer weten over de verschillende onderzoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een advies op maat!

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram