OSLogo

Optimum Services

Optimum Services is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2008 van start is gegaan. Wij hebben ons gespecialiseerd in bedrijfsondersteunende diensten zoals acquisitie, administratie, interim management, promotie en personele diensten zoals payrollen en het afnemen van tests, wat is uitgegroeid tot een groot succes!

Onze diensten:
Bij acquisitie opdrachten werken wij actief aan het vergroten van de klantenkring van onze opdrachtgevers, lees hier meer over acquisitie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Binnen een administratieve opdracht kunnen wij de administraties voor ZZP'ers, eenmanszaken en kleine bedrijven overnemen, lees hier meer over de mogelijkheden.

Promotionele activiteiten ofwel reclame maken voor uw organisatie vergroot de aandacht voor uw bedrijf en uw producten en diensten, lees hier meer over de mogelijkheden.

Wij bieden verschillende personele diensten zoals payrollen. Hierbij besteed u het werkgeverschap aan ons uit waardoor u minder risico's loopt. Ook kunnen wij binnen ons uitzendbureau voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor de bij u openstaande functie, dit kan zowel op uitzend-, freelance- als op werving en selectie-basis.
Het afnemen van tests bij uw personeel of potentiële werknemers geeft u inzicht in de persoon zodat u kunt inspelen op wat voor uw personeel belangrijk is, geschiktheid kunt bepalen of uw werknemer op de beste manier kan begeleiden.

Via deze weg kunnen wij bedrijven en organisaties helpen aan een professionele invulling op vacatures. En helpen wij kandidaten aan een uitdagende nieuwe baan, waar zij veel ervaring en kennis op kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Onze diensten voor kandidaten:

Bent u op zoek naar een passende baan via ons uitzendbureau, op werving en selectiebasis of als freelancer? Kijk dan eens in onze vacaturebank of neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor meer informatie klik op een van de volgende linken:

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Klik hier voor de CAO voor Uitzendkrachten.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram