Projectenbureau

Door onze werkzaamheden hebben wij een ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van nieuwe, startende organisaties. Problemen waar deze startende bedrijven tegen aan lopen zijn de administratie, de promotie van het bedrijf en de acquisitie van nieuwe klanten.

Onze ervaring willen wij graag inzetten voor uw bedrijf. Om dit kracht bij te zetten hebben wij twee accountmanagers aangetrokken die bedrijven kunnen bijstaan en begeleiden om hun bedrijven tot een succes te maken.

Binnen het projectenbureau bieden wij (deze zojuist gestarte) bedrijven diverse diensten zoals:

  • Het opzetten en voeren van administraties, onze professionals begeleiden u op administratief gebied, voeren uw administratie en bieden begeleiding;
  • Administratieve ondersteuning, iedere onderneming heeft wel eens een tekort aan capaciteit op administratief gebied. Hierbij kunt u onder andere denken aan ondersteuning op secretarieel gebied, notulisten, ondersteuning van personeelszaken, evenementenorganisatie en hulp bij teksten en het redigeren hiervan.
  • Promotie werkzaamheden, hierbij wordt uw bedrijf actief gepromoot binnen de door u gekozen doelgroep;
  • Acquisitie activiteiten, hierbij wordt actief acquisitie gevoerd naar voor uw bedrijf interessante klanten;
  • Relatiebeheer activiteiten, uw klanten zijn belangrijk voor u en daarmee voor ons. Wij bieden diverse aftersales mogelijkheden en helpen u een pro-actief relatiebeheer te voeren.
  • Werving, selectie en personeelsmanagement: als uw onderneming groeit kunt u te maken krijgen met personeel. Wij bieden u de mogelijkheid wervingstrajecten uit te besteden, hierbij nemen wij de promotie van de bij u openstaande vacature over en zoeken pro-actief naar geschikte kandidaten. Met de geselecteerde kandidaten voeren wij gesprekken.
    Uiteraard kunnen wij de geschikte kandidaat op uitzendbasis bij u plaatsen maar ook bieden wij de mogelijkheid door u geselecteerde kandidaten te payrollen. Hierbij besteed u de arbeidsrechtelijke risico’s (zoals bijvoorbeeld loondoorbetaling bij ziekte etc) aan ons uit.
  • Post Service: Een ZZP’er, freelancer of klein bedrijf aan huis kan er met deze service op rekenen dat de post van het bedrijf gescheiden blijft van de privĂ© post. Door gebruik te maken van een postadres kan wordt deze scheiding van zakelijk en privĂ© gegarandeerd.
  • Website bouw en optimalisatie: uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Wij hebben contact met een aantal organisaties die een prachtige, professionele site voor u kunnen bouwen en optimaliseren.

Wat ons bijzonder maakt?
Voor u en uw bedrijf putten wij uit onze ervaring, wij leveren maatwerk en wij hanteren geen minimale afname van het aantal uur dat wij voor uw bedrijf inzetten.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer
075 – 202 17 67, of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.