OSLogo

Promotie

U bent misschien een nieuw bedrijf gestart, u heeft nieuwe bedrijfsactiviteiten of u wilt u naamsbekendheid vergroten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfspromotie komt kortweg neer op het maken van reclame voor uw bedrijf. Helaas, zullen klanten niet op de stoep staan nadat u een bordje aan de muur heeft bevestigd met uw bedrijfsnaam. De aloude formule van Attention, Interest, Desire, Action werkt nog altijd, wat voor product of dienst u ook aanbiedt. Alleen zijn de vormen van reclame behoorlijk aan de tijd aangepast, zo is internet een steeds belangrijker rol gaan spelen in het marketingproces.
Het gaat bij reclame voor uw bedrijf om het overbrengen van uw boodschap.

Kosten voor reclame voor uw bedrijf zijn een bepalende factor binnen uw bedrijfsvoering. Hierbij draait het om het resultaat en dus het bereiken van de doelgroep.

In een vrijblijvend gesprek verkennen wij uw doelgroep, uw wensen en uw beschikbaar budget en stellen een plan van aanpak op. Bij goedkeuring van het plan met offerte gaan wij voor u aan de slag.

Wij durven zelfs te stellen dat wij zelfs bij zeer bescheiden budgetten met een goed op uw wensen aansluitend plan komen.

Promotionele activiteiten zijn altijd maatwerk, daarom nodigen wij u van harte uit om met ons in gesprek te gaan!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden noemen wij hieronder een aantal van onze trajecten:

Wilt u een gratis promotieplan ontvangen? Vul dan deze vragenlijst in en mail deze naar info@optimumServices.nl.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, of via telefoonnummer
075 - 202 17 67.

 

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram