OSLogo

Uitzendbureau voor de werkgever

Optimum Services is onder andere een jong en dynamisch uitzendbureau. Wij stellen al sinds 2008 kandidaten beschikbaar voor de arbeidsmarkt. Dit doen wij in verschillende branches en met verschillende opleidingsniveaus. Zodat wij altijd voor iedereen iets kunnen betekenen.

Dankzij onze ligging in de randstad, onze innovativiteit en leergierigheid, blijven wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven en weten wij wat er in de arbeidsmarkt speelt. Om goed te kunnen anticiperen, beschikt ons uitzendbureau over een ruime reserve van geschikte kandidaten. Dit zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt kunnen inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers.

Zo verdiepen wij ons over de volle breedte van verschillende branches zoals Administratief, Financieel, Secretarieel, Detailhandel, Bouw, Horeca, Zakelijke Dienstverlening en ga zo nog maar even door. Hierin hebben wij vacatures voor verschillende opleidingsniveaus als LBO, (V) MBO, HBO en Universitair.

U bent op zoek naar personeel. Zeker in de tijden van de recessie brengt het aannemen van personeel voor langere periodes risico's met zich mee. Maar als u op een zeker moment extra personeel nodig heeft, wilt u wel dat u hier direct op kan rekenen. Soms heeft u tijdelijk een helpende hand nodig, maar zo kunt u ook werk hebben voor een vast dienstverband.

Werken met uitzendkrachten biedt uw bedrijf wel flexibiliteit. Waarom zou u voor een uitzendbureau kiezen, want over het algemeen:

Maar niets is minder waar. Wij willen u graag iets vertellen over de kosten die een uitzendkracht met zich mee brengt:

Niet alleen in tijden van recessie is de vraag naar flexibiliteit groot, maar samen met de opkomende vraag naar deeltijdwerk, zoals plotselinge of langdurige ziekte, wil het voorkomen dat u iemand nodig heeft die flexibel is en snapt wat er in uw bedrijf gebeurd en Optimum Services biedt u deze kandidaten.


De voordelen van een Uitzendbureau
:

Zoals al eerder gezegd is werken met uitzendkrachten voor uw bedrijf  'flexibiliteit'. Wilt u met ons samenwerken en heeft u openstaande vacatures, waar u professionals op zou willen hebben. Kunnen wij u verder helpen.

Wij komen dan bij u langs om te bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zo krijgen wij ook een goed beeld van uw organisatie en kunnen we de meest optimaal geschikte kandidaat voor u vinden. Zodra wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden, sturen wij u zijn of haar C.V. en een korte beschrijving over de kandidaat. Samen met een motivatie van de kandidaat, inclusief een toelichting waarom hij of zij geschikt is voor uw vacature.

Wij hopen dan dat er een match uit komt. Als dit het geval is, komt de kandidaat eerst bij u op gesprek om elkaar te leren kennen, voordat u daadwerkelijk de kandidaat aan neemt.


Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door middel van telefoonnummer 075 - 202  17 67 of vul het contact formulier voor opdrachtgevers in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram